lamqta.comОвен  Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате

...
lamqta.comОвен  Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате
Коментари Харесай

Една зодия с неприятни изненади до обед, но после...

lamqta.com

Овен 
Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?...  

 
Телец
Макар че някои свои проекти нама да съумеете да реализирате, като цяло днешния ден, като цяло, ще бъде сполучлив. За благополучие, ще намирате за себе си нови благоприятни условия, и по тази причина ще съумеете да постигнете това, за което другите могат единствено да мечтаят. Ще се появи опция да осъществите нещо, което от дълго време сте замислили, само че е изглеждало неизпълнимо. Ако сте уверени в себе си, ще съумеете да решите доста персонални проблеми. Не се отхвърляйте от посещаване на всемирски мероприятия, защото денят е подобаващ за нови запознанства и начало на връзки.

Близнаци
Не е значимо, кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали, изключително в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, само че по-късно характерът на звездното въздействие ще се промени внезапно, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови благоприятни условия и неотложно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава уверено, дори когато събитията наподобява че не подготвят към това, дават на Раците осезаемо предимство над съперниците. Денят ще Ви донесе непрости тествания от прочувствен темперамент и ще е самобитен тест за зряла възраст на възприятията и способността, да се вършат взаимни отстъпки. 

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята персонална работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Днес можете видимо да измененията персоналния си живот към по-добро, с помощта на своето интелектуално равнище, а и наличното си омагьосване и чувството за креативен напредък. Вероятен е триумф в договаряния или в работа, в която ще увлечете и близките. Не се опасявайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са дилемите, които поставяте пред себе си, толкоз по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои стремежи. Освен това денят е доста подобаващ за огромни покупки и придобивки. 

Везни
Бъдете извънредно деликатни в диалозите! Днес несъзнателно може да издадете непозната загадка, или инцидентно да разпространите информация, която не е предопределена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в отрицателните оценки - зарад тях може да се скапват връзките Ви с авторитетни хора. Добре би се отразили освен на настроението, само че и на самочувствието времето, прекарано в уединение. Поради намаления си витален капацитет, през днешния ден сте уязвими за отрицателни въздействия. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион
Днес е прелестен ден, с цел да доведете до край започати, и по някаква причина захвърлени неща. Няма да Ви мързи да се занимавате с елементи или да „ изпипвате ” дреболии, да оправяте неточности и изобщо да довеждате до съвършенство всичко това, което попадне в ръцете Ви. Истината е, че в случай че на разположение Ви попаднат хора, Вашия перфекционизъм може и да не им хареса. Разнообразните мероприятия по превъзпитанието и насочването по правия път е по-добре да оставите за момента, когато ще сте по-снизходителни към непознатите недостатъци.

Стрелец
И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин? 

Козирог
Днес е незабравим ден да сложите завършек на изчерпващите Ви връзки и ще започнете най на края да развивате нови, забавни и перспективни, Ако за Вас това в този момент не е настоящо, можем единствено да Ви поздравим,и да Ви пожелаем, да не стои към този момент този проблем пред Вас.

Водолей
Приключили сте следващия стадий от своя път и по-голяма част от битката е към този момент зад тила Ви. Положението ще стане доста по- просто, и към този момент ще имате много повече свободно време. Може би концепцията да го ангажирате с някое занимание или нещо, което от дълго време гъделичка любознанието Ви, не е неприятна, само че и да се върнете към обичаните си занимания, които сте били принудени да отложите, също не е зле. В този миг цените времето си повече от когато и да било и наподобява ще го употребявате уместно.

Риби
Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР